Studenti EF se mohou zúčastnit konference na téma "Balkán"

IX. ročník Studentské konference na téma "Balkán", kterou pod záštitou Předsedy zahraničního výboru Senátu Parlamentu ČR pořádá nevládní sdružení Rada pro mezinárodní vztahy, se uskuteční 2. června 2015 v prostorách Senátu PČR od 10 hodin.

Konference se může student zúčastnit jako aktivní účastník / panelista a vystoupit tak s vlastním odborným příspěvkem na jakékoliv téma týkající se balkánských zemí. Jedinou omezující podmínkou pro vystoupení na konferenci s příspěvkem je status vysokoškolského studenta.

Studentská konference je zároveň i soutěž. Nejkvalitnější, nejzajímavější a zároveň odborně nejhodnotnější práce získá cenu ve výši 15 000 Kč. Tato finanční odměna je určena na náhradu nákladů spojených se studijní cestou do některé z balkánských zemí. Komise je složena z expertů na Balkán. Pokud byste měli zájem na studentské konferenci vystoupit, zašlete do 20. května 2015 na e-mailovou adresu dobesova.mail@gmail.com stručnou anotaci příspěvku. Práci je nutné obhájit nejpozději v den konference, tedy 2. června 2015. Cesta na konferenci bude proplacena. Všechny příspěvky, včetně těch které nevyhrají, budou publikovány ve sborníku (ISBN) RMV.

Sborníky z předešlých studentských konferencí a bližší informace naleznete na internetových stránkách www.rmv.cz. V případě registrace, či jakýchkoli dotazů vztahujících se ke studentské konferenci se obraťte na e-mail dobesova.mail@gmail.com nebo j.dienstbier@volny.cz.